Alquilar tu piso en Horta-Guinardó Barcelona
Punto Habitat Inmobiliaria Barcelona

Baix Guinardó: visita els Jardins del Doctor Pla i Armengo

Baix Guinardó: Jardins del Doctor Pla i Armengo

Alquilar tu piso en Horta-Guinardó Barcelona

Els Jardins del Doctor Pla i Armengo són un preciós espai verd ubicat al Baix Guinardó.

Aquests Jardins, dedicats a l’il.lustre Doctor i botànic català, constitueixen un recer de pau i bellesa en mig del bullici urbà.

Els seus cuidats parterres, plens de flors colorides i aromàtiques, conviden a passejar i gaudir de la natura al bell mig de la ciutat.

Els camins recargolats que travessen el Jardí estan envoltats per arbres frondosos cuidadosament podats, generant un entorn ple d’armonia i relax.

En el centre dels Jardins es troba una font d’aigua que afegeix un toc de frescor a l’entorn. El so relaxant de l’aigua que cau suaument crea una atmosfera plena de serenor que convida s seure i gaudir d’un moment de pau.

Els bancs estratègicament ubicats al voltant de la font són ideals per a descansar, llegir un llibre o, simplement, contemplar l’entorn.

A més de la seva bellesa natural, els Jardins del Doctor Pla i Armengol també allotgen una varietat d’escultures i obres d’art que afegeixen un toc de creativitat a l’entorn.

Aquestes peces artístiques s’integren perfectament en el paissatge i creen un ambient únic que combina la naturalesa i la cultura.

Els Jardins del Doctor Pla i Armengol són molt més que un simple espai verd: compten amb unes vistes privilegiades de la ciutat de Barcelona i la mar Mediterrània que el fan un lloc molt preuat per tots els barcelonins.

Sens dubte, es tracta d’un lloc privilegiat, tant si es busca passar una agradable jornada en família com si estem buscant un recer de pau al centre de la ciutat per gaudir d’una bona lectura.

No dubtis en apropar-te i gaudeix d’uns Jardins amb vistes panoràmiques de tota Barcelona.

Baix Guinardó
Imatge capturada des de l'accés als Jardins corresponent al carrer Cartagena

PUNTO HABITAT és una immobiliària fundada l’any 1995 experta en tots els districtes i barris de Barcelona.

Visíta’ns a les nostres oficines o contacta amb nosaltres si vols rebre un assessorament personalitzat en la venda o lloguer del teu immoble.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Otras entradas relacionadas

Pisos vendidos Barcelona 2023

Pisos Venuts Barcelona 2023

Pisos Venuts Barcelona 2023. Estadístiques per Districte Pisos Venuts a Barcelona el 2023 A quin districte de Barcelona es van vendre més

Indice Precios Alquiler Barcelona

Index Preus Lloguer Barcelona

Aplicació de l’Index i Zona Tensionada Index Preus Lloguer Barcelona Zona Tensionada Després de la publicació al BOE del Sistema estatal de

Compare listings

Compare