Descubre el Camp d'en Grasot i Gràcia Nova
Punto Habitat Inmobiliaria Barcelona

Descobreix el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova

Descubre el Camp d'en Grasot i Gràcia Nova

Descobreix el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova: El Camp d’en Grassot i Gràcia Nova és un barri ubicat a l’extrem sud del Districte de Gràcia, adjacent als barris de la Dreta de l’Eixample, Vila de Gràcia, Baix Guinardó i Sagrada Família.

Deu el seu nom a la família de propietaris de la majoria de terrenys que van iniciar la seva urbanització a finals del segle XIX: la família Grassot.

El barri gira entorn a dos edificis emblemàtics.

D’una banda, la Sedeta, fàbrica fundada l’any 1899 i que va estar en funcionament fins el 1976, moment en que l’Ajuntament de Barcelona la va adquirir per a destinar-la a espai d’ús públic.

D’altra banda, l’Escola Claret, construïda el 1871 i en funcionament des de llavors a excepció del període 1909-1912 en que fou incendiada i destruïda durant la Setmana Tràgica, havent de ser traslladada, temporalment, al Passeig de Sant Joan.

Actualment, també es troba al barri el Mercat de l’Abaceria: traslladat de manera provisional l’any 2018 a les confluències del Passeig de Sant Joan i els carrers Sant Antoni Maria Claret i Indústria.

Descubre el Camp d'en Grasot i Gràcia Nova

La tornada al seu enclavament original de Travessera de Gràcia es produïrà un cop finalitzin les obres de remodelació.

Després que fos desmantellat i quedés només la seva estructura de ferro, encara no hi ha data definitiva per al seu retorn.

Quant al nombre d’habitants, segons la darrera dada proporcionada per l’Oficina Municipal de Dades de l’Ajuntament de Barcelona el 2021, a Camp d’en Grassot i Gràcia Nova hi conviuen 35.352 persones.

Actualitat immobiliària del Camp d'en Grassot i Gràcia Nova

Pel que fa al mercat immobiliari del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, destaquem les següents dades relatives a les compra-vendes de pisos:

  • El 26% dels habitatges tenen una superfície inferior a 61m².
  • Tant sols el 5,1% del parc habitacional engloba immobles de més de 120m².
  • El 2022, es van transmetre 357 habitatges al Camp d’en Grassot i Gràcia Nova amb un preu mitjà de 4536 €/m² construït.
  • La superfície mitjana dels habitatges venuts van ser de 76,9m².

Pel que fa al parc de pisos en lloguer, segons les dades d’Habitatge:

  • El preu mitjà d’un pis en lloguer al Camp d’en Grassot i Gràcia Nova es situa en els 1077,49 Euros.
  • La mitjana anual Euros/m² va ser de 15,14.
  • La superfície mitja dels pisos llogats al Camp d’en Grassot i Gràcia Nova va ser de 69m².

Ara que ja tens més informació sobre aquest barri barceloní, descobreix el Camp d’en Grassot i Gràcia Nova per tu mateix.

Si estàs interessat en ampliar informació sobre l’actualitat immobiliària del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, no dubtis en contactar-nos

També pots fer servir el nostre valorador gratuït si el que vols és obtenir una primera estimació del preu del teu pis, tant en venda com en lloguer.

Si el que busques és un tracte personalitzat, acudeix a una de les nostres oficines situades a Passeig de Sant Joan 150 o Carrer de la Indústria 137

Estarem encantats de rebre’t.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Otras entradas relacionadas

Reunión API Alquiler Temporal

Reunió API Lloguer Temporal

Conclusions derivades de la reunió dels API de Barcelona sobre la nova regulació del lloguer temporal Reunió API Lloguer Temporal: després de

Regulación Alquiler Temporal Barcelona

Regulació Lloguer Temporal Barcelona

Lloguer Temporal a Barcelona: Canvis Legals i Obligacions Regulació Lloguer Temporal Barcelona: Decret-llei sorpresa. Avui, 24 d’abril del 2024, el Govern de

Compare listings

Compare